Ελλάδα

Βόλος: Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου – Ασφαλής η περιοχή μετά από ελέγχους

Στα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις εργασίες τους επιστρέφουν οι χιλιάδες Αγχιαλίτες που χθες το απόγευμα απομακρύνθηκαν από την πόλη τους με κατεύθυνση, κυρίως τον Βόλο, λόγω της πυρκαγιάς.

Από τις 2 μετά το μεσημέρι δόθηκε «το πράσινο φως» για την επιστροφή στη Νέα Αγχίαλο και τις Μικροθήβες, αφού προηγουμένως ανακοινώθηκε από την πλευρά της Πολεμικής Αεροπορίας ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και όπως ενημέρωσε ο διοικητής της 111 ΠΜ, η περιοχή της Νέας Αγχιάλου και των Μικροθηβών είναι πλέον ασφαλής.

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου επιστρέφουν με δικά τους αυτοκίνητα, ωστόσο, για όσους δεν διαθέτουν, υπάρχουν λεωφορεία που ξεκινούν μπροστά από το Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση της κίνησης σε ακτίνα μικρότερη των τριών χιλιομέτρων από τις εγκαταστάσεις της Αεροπορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη ήταν τόσο έντονη που από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια σε οικίες και βιτρίνες καταστημάτων της περιοχής.


Οι αποθήκες πυρομαχικών μετά την έκρηξη

Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσε σε κοντική επιχείρηση η έκρηξη:


ekriksi-10


ekriksi-9


ekriksi-15


ekriksi-16


ekriksi-4


ekriksi-2


ekriksi-3


ekriksi-18


ekriksi-14


ekriksi-13


ekriksi-11


ekriksi-17

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη ήταν τόσο έντονη που από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια σε οικίες και βιτρίνες καταστημάτων της περιοχής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cudjsj4izr5l)

Δημοφιλέστερα

To Top