Οικονομία

Σάλμα Χάγιεκ: Η παραμυθένια ιστορία της Μεξικάνας σταρ και συζύγου του δισεκατομμυριούχου Πινό

Στα 56 της χρόνια, η Μεξικανή σταρ, λάμπει περισσότερο από ποτέ! Πολύ συχνά ανεβάζει στον λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες της με μαγιό κάνοντας με το θανατηφόρο της κορμί, ακόμα και 20χρονες καλλονές να παραμιλούν.

Πριν λίγο καιρό οι αιφνιδιαστικές δηλώσεις της περί Botox και Anti-aging μυστικών, άφησαν άφωνους όλους εκείνους που ορκίζονταν ότι κάτι έχει «πειράξει» στο πρόσωπό της -και ότι επιδίδεται συχνά σε αισθητικές επεμβάσεις- την ίδια στιγμή που η sexy Λατίνα, δείχνει ως μοναδικό υπεύθυνο για αυτό το αποτέλεσμα, τον διαλογισμό. «Όχι μπότοξ, μόνο διαλογισμό! Μπορώ να κάνω διαλογισμό για ώρες γιατί δεν νιώθω τον χρόνο και είναι τόσο διασκεδαστικό! Όταν κάνω διαλογισμό και με βλέπουν οι φίλοι μου, μου λένε, ουάου φαίνεσαι 20 χρονών» παραδεχόταν πριν από λίγο καιρό, δημόσια σε τηλεοπτική της συνέντευξη, βγάζοντας, ωστόσο, και χωρίς κανένα δισταγμό, στον «αέρα», τις αμφιβολίες του άντρα της. «Ο σύζυγός μου δεν με πιστεύει, αλλά όταν είμαι πραγματικά άσχημα, εκείνος θα μου πει: “Έκανες τη γιόγκα σου;”».

Από τις Μεξικάνικες σαπουνόπερες στην «Frida» που λάτρεψε και μίσησε ταυτόχρονα

Μπορεί να γεννήθηκε στο Μεξικό, όμως ο πατέρας της είναι Λιβανέζος και η μητέρα της Ισπανίδα. Από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός. Τρελαινόταν για τη λάμψη των τηλεοπτικών αστέρων που γνώριζε μέσα από το σινεμά και τις τηλενουβέλες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι με μια από αυτές, ξεκίνησε και την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Αυτό όμως, που ακόμα μέχρι σήμερα, την συντροφεύει, ως προσωπική της κατάκτηση, είναι ότι υπήρξε η πρώτη Μεξικανή ηθοποιός που έγινε αναγνωρίσιμη στα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλυγουντ, έπειτα από την Ντολόρες Ντελ Ρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top