Αθλητισμός

Κέιν: Ο πρόεδρος της Τότεναμ ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τα στελέχη της Μπάγερν, εκ νέου ραντεβού τη Δευτέρα

Ο ισχυρός άνδρας της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, φέρεται να ακύρωσε τις προγραμματισμένες συνομιλίες της Παρασκευής με τους Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν και Μάρκο Νέπε τα στελέχη της Μπάγερν Μονάχου που βρίσκονται στο Λονδίνο για να διαπραγματευτούν την αγορά του Χάρι Κέιν. To νέο ραντεβού των δύο πλευρών θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα (31/07).

Οι Βαυαροί έχουν στη νούμερο 1 θέση της μεταγραφικής τους λίστας τον Άγλλο διεθνή πο έχει μόλις ένα χρόνο στο τρέχον συμβόλαιό του με την Τότεναμ και ετοιμάζονται να καταθέτουν μια τρίτη προσφορά τις επόμενες ημέρες. Ο γερμανικός σύλλογος είναι επίσης πρόθυμος να προσφέρει στον Κέιν τετραετές συμβόλαιο.

Ακόμη και με ένα μόλις χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του, η αμοιβή που απαιτείται από πλευράς Λονδρέζων θα σπάσει σίγουρα το ρεκόρ μεταγραφών του συλλόγου, με την Τότεναμ να αξιώνει να βάλει στα ταμεία της περίπου 100 εκατομμύρια λίρες για τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top