Ελλάδα

Κοζάνη: Μεγάλο ποσό στην κατοχή ζευγαριού που διακινούσε ναρκωτικά

Ιδιαίτερα αποδοτική ήταν η διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης για ένα ζευγάρι Ελλήνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά από αξιοποίηση στοιχείων για τις παράνομες δραστηριότητές τους. Όμως, είχαν σχεδόν… ξεπουλήσει όταν εντοπίστηκαν!

Πρώτος συνελήφθη ο 48χρονος άνδρας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, 3,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και 3,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην 37χρονη σύντροφό του η οποία διαμένει στο σπίτι του, καθώς κατά την έρευνα που έκαναν σε αυτό βρήκαν 16,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», 9,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά.

Επιπλέον, στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 19.050 ευρώ, τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς απέκτησαν και θεωρείται βέβαιο ότι προέρχονταν από τις πωλήσεις των παράνομων ουσιών. Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δημοφιλέστερα

To Top