Οικονομία

Η Νο1 εμπειρία wellness στην Ελλάδα – Μια “κλινική ευεξίας” με γιατρούς, ειδικούς και τεχνολογία αιχμής

Η κουλτούρα αυτού που σήμερα αποκαλούμε wellness ξεκίνησε δειλά στην Ελλάδα στη δεκαετία του 60 με τον ιαματικό τουρισμό. Στα τέλη των 90s κάθε ξενοδοχείο «έπρεπε» να έχει έναν χώρο όπου θα προσέφερε υπηρεσίες spa, που περιορίζονταν σε κάποια χαλαρωτικά μασάζ και «θεραπείες ομορφιάς». Μετά το 2010, τα πράγματα έγιναν πιο επαγγελματικά, καθώς άτομα με εμπειρία ανέλαβαν τα ηνία των εξειδικευμένων υπηρεσιών, ενώ δημιουργήθηκαν και ένα-δύο retreats στοχευμένα στο wellness.

Το όραμα του Δημήτρη Δάιου ξεπερνούσε όλα τα παραπάνω. Με υπομονή και σχέδιο, βήμα-βήμα, χρόνο με το χρόνο, έχτιζε στο ξενοδοχείο Daios Cove της Κρήτης ένα wellness hub, ένα υπέρ-σπα θα έλεγε κανείς, το οποίο θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί με αυτοπεποίθηση κόντρα στις τοπ τρείς καλύτερες wellness-κλινικές της Ευρώπης. Όπως και έγινε.

Το όνομά του είναι Kepos και εκτείνεται σε 2.500 τετρ. μέτρα. Πηγή έμπνευσης ο κήπος του Επίκουρου, του Αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου που επινόησε ένα ασφαλές καταφύγιο για διάλογο και ανοιχτή συζήτηση. Πρόκειται για ένα κέντρο ευεξίας και υγείας που δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά χρονικά και αποτελεί το μεγάλο βήμα του ελληνικού luxury τουρισμού στον τόσο ανερχόμενο αυτόν τομέα. Για την οργάνωσή του, το Daios Cove συνεργάζεται με την GoCo, την πιο καινοτόμα και εξελιγμένη εταιρεία παγκοσμίως στη δημιουργία χώρων wellness.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top