Αθλητισμός

Μάτζικ Τζόνσον: Ξετρελαμένος με Σαντορίνη και Μύκονο – Το δώρο που έκανε στην σύζυγό του

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Μάτζικ Τζόνσον ψηφίζει… Ελλάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο μύθος του παγκόσμιου μπάσκετ έκανε γνωστό πως βρίσκεται στη χώρα μας και πως θα κάνει «περιοδεία» στις ελληνικές ακτές. Έτσι, μετά την «απίθανη» όπως χαρακτήρισε την εμπειρία στον Ισθμό της Κορίνθου, ο Μάτζικ τώρα απολαμβάνει τα νησιά των Κυκλάδων.

Ο θρύλος του μπάσκετ την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του στο Ιόνιο ταξιδεύοντας με superyacht αξίας 125 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μάτζικ είναι τώρα στη Σαντορίνη, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

 

«Η Σαντορίνη είναι πανέμορφη! Είχαμε μια υπέροχη μέρα και απολαύσαμε ένα φανταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο, φάγαμε μια από τις καλύτερες μπριζόλες στον κόσμο!», ανέφερε στο twitter ο άλλοτε σούπερ σταρ των Λέικερς.

 

Μάλιστα, ο Μάτζικ έκανε και φωτογράφιση – έκπληξη στη γυναίκα του. «Έκανα έκπληξη στην όμορφη σύζυγό μου, Κούκι, και τις φίλες της με μια φωτογράφιση με τα διάσημα ιπτάμενα φορέματα της Σαντορίνης. Η Κούκι είναι πανέμορφη με το χρυσό ιπτάμενο φόρεμά της», ανέφερε.

 Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα πέρασε από τη Μύκονο, την οποία και αποθέωσε στο twitter με αρκετές αναρτήσεις.

Δημοφιλέστερα

To Top