Αθλητισμός

Conference League, Μπεϊτάρ-ΠΑΟΚ (20:30, Novasports 2)

Η λευκή ισοπαλία πριν από μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε αναταραχή στον ΠΑΟΚ με τον κόσμο να αποδοκιμάζει και τον Λουτσέσκου να απλώνει ασπίδα προστασίας για τους παίκτες του.

Ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες να πάρει το αποτέλεσμα που θα του έδινε το πάνω χέρι (μέχρι και πέναλτι έχασε), δεν τα κατάφερε και τώρα στο καυτό (κυριολεκτικά λόγω θερμοκρασίας και μεταφορικά λόγω της παρουσίας 30.000 οπαδών της Μπεϊτάρ) «Τέντι Στέντιουμ» καλείται να κάνει την ανατροπή.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια ο Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τους Αουγκούστο, Βιεϊρίνια που εξέτισαν τις ποινές τους με τον Βραζιλιάνο να είναι στο βασικό σχήμα ενώ η δεύτερη αλλαγή αναμένεται να είναι ο Νάρεϊ που θα πάρει τη θέση του Κωνσταντέλια…

Διαιτητής της αναμέτρησης στο κατάμεστο «Τέντι Στέντιουμ» θα είναι ο Γάλλος Μπενουά Μιλό, ενώ όποια ομάδα προκριθεί θα βρει απέναντί της στον Γ’ προκριματικό γύρο του Conference League τη Χάιντουκ (10/8 στο Σπλιτ το πρώτο ματς).

Οι ενδεκάδες:
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Γιόσι Αμπουκασίς): Σίλβα, Ντγκάνι, Κριάφ, Γκοτλίβ, Μπιτόν, Μοροζόφ, Ασκενάζι, Αζαριά, Τόμας, Σούα, Νικολαέσκου.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Έκονγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Αουγκούστο, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Τάισον, Μπράντον.

Δημοφιλέστερα

To Top