Ελλάδα

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Μία προσαγωγή για τον 29χρονο που νοσηλεύεται με σφαίρα στο κεφάλι

Λύση στο μυστήριο της υπόθεσης του 29χρονου από τη Μεσσαρά, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου με σφαίρα στο κεφάλι επιχειρεί να δώσει η Αστυνομία.

Ο 29χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από κλήση στην αστυνομία για τροχαίο με εκτροπή, στον δρόμο των Μοιρών. Όμως λίγες ώρες αργότερα, τα δεδομένα ανατράπηκαν, καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου εντόπισαν σφαίρα στο κεφάλι του νεαρού, μετά από την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με το Cretalive, οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Από χθες, οπότε και αποκαλύφθηκαν τα νέα δεδομένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάνουν εντατικές έρευνες. Τα ξημερώματα έγινε προσαγωγή ενός ατόμου στην Ασφάλεια Ηρακλείου για εξέταση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν αποκλείονται εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Τα σενάρια που εξετάζονται

Το σενάριο της απόπειρας αυτοκτονίας εγκαταλείφθηκε έγκαιρα, καθώς το όπλο δεν εντοπίστηκε πουθενά.

Με βάση τα ευρήματα των αστυνομικών, οι έρευνες στρέφονται στο σενάριο να πυροβόλησε κάποιος τον 29χρονο ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προκληθεί τροχαίο με εκτροπή.

Κομβικό στοιχείο το ύποπτο ΙΧ

Κομβικής σημασίας στην υπόθεση είναι η κίνηση ενός ύποπτου ΙΧ κοντά στο αυτοκίνητο του 29χρονου που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» οι αστυνομικοί.

Ιδιοκτήτης του ΙΧ φέρεται ότι είναι ο άντρας που προσήχθη τα ξημερώματα. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν οδηγούσε το όχημα τη στιγμή που εντοπίστηκε κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος.

Βασικός ύποπτος για την υπόθεση του πυροβολισμού θεωρείται ένα νεαρό σε ηλικία άτομο, με καταγωγή από ορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου.

Δημοφιλέστερα

To Top