Αθλητισμός

Σάκκαρη – Κις 2-0: Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά στην Ουάσινγκτον – Δείτε βίντεο

Η Μαρία Σάκκαρη τι κι αν έπαιξε δεύτερο αγώνα μέσα σε τρεις ώρες, με επιβλητική εμφάνιση νίκησε και τη Μάντισον Κις με 6-3, 6-3 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά στο 500άρι τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Τώρα, η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα, Νο.1 στο ταμπλό.

Με επιβλητική εμφάνιση η Σάκκαρη διεύρυνε το αήττητο απέναντι στην Κις έπειτα από τέσσερις αγώνες, φθάνοντας σε μια πανάξια πρόκριση.

Το καθοριστικό break για το 1-0

Μετά τα πέντε πρώτα games, με τις παίκτριες να διατηρούν τα service games, η Κις κατάφερε να σώσει πέντε πόντους για break και να ισοφαρίσει σε 3-3.

Η Σάκκαρη με love game έκανε το 4-3 και αμέσως μετά πετυχαίνοντας το πρώτο break έπειτα από έξι χαμένες ευκαρίες έκανε το καθοριστικό βήμα, 5-3.
Σερβίροντας έφθασε σε διπλό match point (40-15) και κατέκτησε το σετ με 6-3 σε 38 λεπτά.

Πήρε κεφάλι και δεν το έχασε

Φουριόζα μπήκε η Σάκκαρη στο 2ο σετ, break με την πρώτη και 1-0. Μετά έσωσε τις δυο ευκαιρίες για break από την Κις και από το 15-40 πήρε το game για το 2-0.

Η Κις μείωσε σε 2-1 και 3-2, όμως η ακούραστη Σάκκαρη διατήρησε το σερβίς της για το 4-2. Η Αμερικανίδα παρέμεινε σε απόσταση ενός game (4-3), όμως η Σάκκαρη απάντησε με love game για το 5-3 και με νέο break τελείωσε το σετ και τον αγώνα.


Maria Sakkari vs Madison Keys | 2023 Mubadala Citi DC Open Quarterfinal

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top