Αθλητισμός

Dwayne Johnson: Ο Rock χάρισε σπίτι σε φτωχό αθλητή πολεμικών τεχνών!

Μοιάζει με σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ (πριν την απεργία των ηθοποιών), ωστόσο είναι απολύτως πραγματική, όσο και συγκινητική ιστορία.

Με πρωταγωνιστή έναν σούπερ σταρ της παγκόσμιας σόου μπίζνες κι έναν φτωχό αθλητή των πολεμικών τεχνών από την Αφρική που εδώ και λίγους μήνες ταξίδεψε στις ΗΠΑ στην προσπάθεια του να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο πρώτος είναι ο Ντουέιν Τζόνσον (γνωστός και ως The Rock-Ο Βράχος-, λόγω της σωματοδομής του) πρώην αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, παλαιστής στο WWE και πλέον ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός, επιχειρηματίας…

Ο δεύτερος είναι ο Τέμπα Γκαρίμπο ο οποίος σε ηλικία 32 ετών άφησε τον περασμένο Φεβρουάριο το χωριό του στη Ζιμπάμπουε για να δοκιμάσει την τύχη του στο UFC (Ultimate Fighting Championship). Ένα πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο οποίο συμμετέχουν οι κορυφαίου του αθλήματος που συνδυάζει Καράτε, Πυγμαχία, Κικ Μπόξινγκ, Πάλη, Μουάι Τάι και Βραζιλιάνικο Ζίου-Ζίτσου.

Ο Γκαρίμπο με τις όποιες οικονομίες είχε, πλήρωσε το αεροπορικό του εισιτήριο κι έφτασε στο Μαϊάμι, όπου τρέφονταν από τα δωρεάν γεύματα που του παρείχε το UCF και κοιμόταν σε έναν καναπέ στο γυμναστήριο όπου προπονούνταν.

Themba Gorimbo's story is incredible 👏 (h/t @TheAnswerMMA) pic.twitter.com/Ky1eJQG0gy

— ESPN MMA (@espnmma) May 22, 2023

\r\n”}” data-component=”Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.Twitter”>

Στον πρώτο του αγώνα έχασε και μαζί έχασε την ευκαιρία να βγάλει κάποια χρήματα, αλλά τον περασμένο Μάιο κέρδισε τον Ιάπωνα Τακάσι Σάτο.

Εκείνη την ημέρα ο τραπεζικός του λογαριασμός είχε μόλις 7 δολάρια, όσα του είχαν απομείνει από τα 200 δανεικά που του είχε στείλει ένας φίλος του.

Δημοφιλέστερα

To Top