Αθλητισμός

Community Shield Live: Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ (18:00, Cosmote Sport1)

Το αγγλικό σούπερ καπ είναι το… καμπανάκι που υπενθυμίζει σε όλους μας ότι οι ποδοσφαιρικές διακοπές έχουν ολοκληρωθεί και μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν.

Σε μία εβδομάδα έχουμε σέντρα στην Premier League και το πρώτο πιάτο της σεζόν σερβίρεται σήμερα με το Community Shield όπου Σίτι και Άρσεναλ θα θυμηθούν την περσινή τους μονομαχία για τον τίτλο αλλά και θα μας δείξουν κάτι από αυτά που ετοιμάζουν για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα ο σημερινός αγώνας διεξάγεται σε μια συμβολική ημερομηνία καθώς στις 6 Αυγούστου 1923 είχε ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του το Γουέμπλεϊ.

Η Άρσεναλ έχει 16 τίτλους (μαζί με τη Λίβερπουλ είναι στη 2η θέση πίσω από τη Γιουνάιτεντ που έχει 21), η Σίτι μετρά 6, ενώ αν ο αγώνας λήκει ισόπαλος δεν θα έχουμε παράταση αλλά θα οδηγηθεί κατευθείαν στα πέναλτι.

Για τη Σίτι απόντες είναι οι Ντε Μπρόινε, Άκε και λογικά δεν θα αγωνιστεί ο Γκβαρντιόλ που αποκτήθηκε μόλις χθες, ενώ στην Άρσεναλ εκτός είναι ο Ζεσούς.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σ. (Π. Γκουαρδιόλα): Ορτέγκα, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ακάντζι, Κόβατσιτς, Γκρίλις, Σίλβα, Ρόδρι, Χάαλαντ, Άλβαρες

Άρσεναλ (Μ. Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τίμπερ, Σαλιμπά, Παρτέι, Έντεγκααρντ, Ράις, Χάβερτς, Σάκα, Μαρτινέλι

Δημοφιλέστερα

To Top