Αθλητισμός

Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών: Σουηδία και Ολλανδία στους 8 – Δείτε βίντεο

Οι ΗΠΑ αποχαιρέτησαν νωρίς τα όνειρα τους για υπεράσπιση του τίτλου τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, καθώς έχασαν με δραματικό τρόπο στη διαδικασία των πέναλτι από την Σουηδία, ενώ και το όνειρο της Νοτίου Αφρικής σταμάτησε στους 16 του θεσμού.

Σουηδία-ΗΠΑ 0-0 (5-4 πέναλτι)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-culf35pmpzn5)

Η μάχη της αργυρής Ολυμπιονίκη Σουηδίας με την παγκόσμια πρωταθλήτρια ΗΠΑ έληξε χωρίς γκολ μετά από 120 λεπτά και το δράμα κορυφώθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με την πρόκριση να κρίνεται μέσω… VAR!

Οι ΗΠΑ ήταν καλύτερες στην κανονική διάρκεια, έχοντας δοκάρι στο 32′ αλλά και 3-4 μεγάλες ευκαιρίες με τη Μούσοβιτς να κάνει σωρεία σπουδαίων επεμβάσεων.

Το 0-0 έμεινε και στην παράταση για να φτάσουμε στα πέναλτι.

Εκεί φτάσαμε στο 2-2 με τη Σουηδία να χάνει τα δύο επόμενα, τις ΗΠΑ να ευστοχούν σε ένα και με το σκορ στο 2-3 να έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν το θρίλερ.

Η Σμιθ όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά και δίπλα από το δοκάρι, η Μπένισον ισοφάρισε σε 3-3, ακολούθησαν ένα εύστοχο από κάθε ομάδα (4-4), με την Ο’Χάρα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και πλέον η Χάρτιγκ να έχει την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στη Σουηδία.

Η Νέιχερ μάντεψε σωστά, έδιωξε αλλά η μπάλα πριν τη διώξει για δεύτερη φορά είχε περάσει για χιλιοστά με τη Γαλλίδα διαιτητή Φραπάρ μέσω VAR να δείχνει τη σέντρα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-culg0n5ywcqp)

Ολλανδία- Νότια Αφρική 2-0


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cul7xvgzwfld)

Δημοφιλέστερα

To Top