Διεθνή

Ο Ζούκερμπεργκ πρότεινε στον Μασκ ημερομηνία για τον αγώνα – Ζητά χρόνο για εξετάσεις ο ιδιοκτήτης του Twitter

Την 26η Αυγούστου πρότεινε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ως ημερομηνία διεξαγωγής της μάχης με τον Έλον Μασκ.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε ανάρτηση που έκανε στην εφαρμογή Threads δήλωσε «έτοιμος» για έναν αγώνα αλλά όπως τόνισε δεν έχει λάβει ακόμα επιβεβαίωση από τον Έλον Μασκ.


zuck-threads

Οι μεγιστάνες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανταλλάσσουν «βολές» στο διαδίκτυο εδώ και εβδομάδες από τότε που ο Μασκ πρότεινε ότι «ήταν έτοιμος για έναν αγώνα σε ρινγκ» εναντίον του CEO της Meta.

Την Κυριακή, ο Μασκ είχε γράψει πως ο αγώνας θα μεταδιδόταν ζωντανά από την πλατφόρμα X (το πρώην Twitter), αλλά τη Δευτέρα «θόλωσε τα νερά» λέγοντας πως ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο πριν παλέψει με τον  Ζούκερμπεργκ, επικαλούμενος προβλήματα στον αυχένα και τη μέση του.

Ειδικότερα, ο Μασκ σε σημερινή ανάρτησή του έγραψε ότι «μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση προτού γίνει ο αγώνας» λόγω προβλημάτων στον αυχένα και στην πλάτη του. Ως εκ τούτου, η ακριβής ημερομηνία «είναι στον αέρα». «Μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση πριν από τον αγώνα. Θα το μάθω αυτή την εβδομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ.

Δημοφιλέστερα

To Top