Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή ο Γκατσίνοβιτς, μέσα ο Βίντα για Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Πανέτοιμη για την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι η ΑΕΚ, η οποία το βράδυ της Δευτέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League με αντίπαλο την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena το βράδυ της Τρίτης (8/8 – 21:45).

Οι κιτρινόμαυροι, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, προπονήθηκαν για τελευταία φορά στα Σπάτα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ματίας Αλμέιδα να αντιμετωπίζει μια απουσία τις τελευταίας στιγμής καθώς ο Γκατσίνοβιτς δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων και έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα ο Βίντα βρίσκεται κανονικά σε αυτήν, ενώ ο Πόνσε, που συναντήθηκε με τον «Πελάδο» στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση καθώς έχει ακόμα κάποιες τελευταίες εξετάσεις. Όσον αφορά τον Αραούχο, μπήκε μεν στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του Ζίνι, αλλά δεν βρίσκεται στην αποστολή καθώς ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί.

Νωρίτερα στην OPAP Arena ο Αλμέιδα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχε τονίσει ότι ο Βίντα δεν είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι και πως ο Πόνσε θα είναι διαθέσιμος από τα επόμενα ματς, ενώ παράλληλα σχολίασε ότι η ευρωπαϊκή πρόκληση αποτελεί ένα καινούργιο όνειρο για όλους στο κλαμπ.

Το πιθανότερο είναι ότι ο «Πελάδο» θα βασιστεί στην ενδεκάδα του τελευταίου φιλικού με την Τράμπζονσπορ που είχε και τον χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε για την Ευρώπη. Μένει να φανεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλμέιδα, αν ο Βίντα μείνει στον πάγκο και ξεκινήσει ο Μήτογλου. Ο πιθανός σχηματισμός είναι με τον Στάνκοβιτς στην εστία, τους Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα ή Μήτογλου και Ρότα ή Σιντιμπέ στην άμυνα, τους Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον Πινέδα στα αριστερά, τον Ελίασον στα δεξιά και τον Τσούμπερ πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top