Αθλητισμός

Νέα Φιλαδέλφεια: Λουλούδια από τους αρχηγούς της ΑΕΚ στο σημείο της δολοφονίας

Στο σημείο της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης το απόγευμα της Τρίτης (8/8).

Οι αρχηγοί της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ και Νταμιάν Σιμάνσκι, επισκέφθηκαν το σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης και άφησαν λουλούδια αποτίοντας φόρο τιμής. Οι παίκτες της ΑΕΚ συνοδεύονταν από τον team manager Δημήτρη Ναλιτζή.


Araujo

Από πλευράς διοίκησης της Ένωσης ήταν μαζί τους ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και από το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Πάνος Αναστασόπουλος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όσον αφορά την επίθεση των χούλιγκανς που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του φίλου της Ένωσης, οι άνθρωποι της ασφάλειας και υπάλληλοι της ΑΕΚ, πέρα από το ότι πρόλαβαν να κλείσουν όλες τις πόρτες του γηπέδου, πολλές από τις οποίες ήταν ανοικτές λόγω της προπόνησης της Ντιναμό που είχε τελειώσει πριν από λίγο αλλά και των καταστημάτων του γηπέδου που ήταν ακόμη ανοικτά, βοήθησαν πολίτες να απομακρυνθούν και προστάτεψαν άλλους κατά την ώρα της επίθεσης.


Tsuber2

Επίσης ενημέρωσαν εγκαίρως θαμώνες των καταστημάτων της πλατείας, για να προστατευτούν ή να απομακρυνθούν και βοήθησαν τόσο στο κατάστημα του ΟΠΑΠ, όσο και στο καφέ του γηπέδου για να ασφαλίσουν τις δικές τους πόρτες και με κάθε τρόπο προστάτευσαν τόσο ανθρώπινες ζωές όσο και την περιουσία της ΑΕΚ και των περιοίκων. Αρωγός στην προσπάθειά τους και πολλοί απλοί πολίτες που την ώρα της μεγάλης έντασης διατήρησαν την ψυχραιμία τους και βοήθησαν σημαντικά προστατεύοντας και φυγαδεύοντας οικογένειες και μικρά παιδιά. Απούσα ήταν μόνο η Αστυνομία, η οποία άργησε απελπιστικά να εμφανιστεί και να επέμβει… Μάλιστα στις τηλεφωνικές κλήσεις υπαλλήλων της ασφάλειας του γηπέδου προς Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ έλαβαν άμεση απάντηση και ανταπόκριση, ενώ η Αστυνομία τους είχε 20 λεπτά στην αναμονή.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top