Διεθνή

«Παγίδα θανάτου» για Τουρκοβρετανό στην Κωνσταντινούπολη με «δόλωμα» 19χρονη – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Tη στιγμή που ένας Τουρκοβρετανός οδηγείται στον θάνατο από μια 19χρονη κοπέλα στην Κωνσταντινούπολη φέρεται να καταγράφει βίντεο που δημοσιεύουν τουρκικά και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

Το άψυχο σώμα του Μουράτ Αρπαπάι, ο οποίος εργαζόταν στην Κωνσταντινούπολη ως μεταφραστής, έχοντας ζήσει τα παιδικά του χρόνια στη Βρετανία, βρέθηκε στο φρεάτιο εξαερισμού ενός διαμερίσματος στην πόλη, από κατοίκους του κτιρίου στις 27 Ιουλίου.

Ερευνητές πιστεύουν ότι ο 57χρονος, που λάμβανε τακτικά εμβάσματα από την οικογένειά του στην Αγγλία, δολοφονήθηκε με χημική ουσία που του χορηγήθηκε μέσω ένεσης, αφού προηγουμένως οι δράστες τον είχαν δέσει σε καρέκλα.

Η Daily Mail, επικαλούμενη τοπικά ΜΜΕ, αναφέρει ότι ο Αρπαπάι είχε γνωρίσει online ορισμένα άτομα από την περιοχή Σιρινεβλέρ της Κωνσταντινούπολης. Όταν τα συνάντησε τελικά από κοντά, ερωτεύτηκε ένα μέλος της παρέας, την 19χρονη Μουχτερέμ Περτσικλί.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τον 57χρονο άνδρα να φτάνει συντροφιά με την νεαρή γυναίκα (με την οποία φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό) στην πολυκατοικία όπου αργότερα θα άφηνε την τελευτάια του πνοή. Η Περτσικλί, που πλέον έχει συλληφθεί από τις Αρχές, πιστεύεται ότι συνωμότητε με άλλα τέσσερα άτομα για να σκοτώσουν τον Αρπαπάι και να κλέψουν τα χρήματα που είχε στο σπίτι του.


percicli

Η 19χρονη Μουχτερέμ Περτσικλί

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, λίγη ώρα αφότου ο Αρπαπάι και η νεαρή ερωμένη του μπήκαν στο διαμέρισμα, κατέφθασαν στο σημείο τρία ακόμη άτομα (η Σερπίλ Ντεμίρ, ο Ντογκάν Σαριγιλντίζ και ο Φατίχ Εργκίνογλου). Ο άτυχος άνδρας πιστεύεται ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι να πέσει αναίσθητος από τους δράστες, προτού αυτοί του περάσουν χειροπέδες και του χορηγήσουν με ένεση μια τοξική «χημική ουσία», η οποία δεν διευκρινίζεται από τα τουρκικά δημοσιεύματα. Στη συνέχεια, οι δράστες πέταξαν το πτώμα σε ένα φρεάτιο εξαερισμού, όπου βρέθηκε το επόμενο πρωί. Μετά το έγκλημα, η συμμορία φέρεται να πήγε στο σπίτι του άνδρα σε άλλη γειτονιά της Κωνσταντινούπολης και να έκλεψε τα χρήματα που είχε φυλαγμένα εκεί.


arpa

Το «δόλωμα» και το θύμα

Ο «εγκέφαλος» της σπείρας φέρεται να ήταν μια γυναίκα που δεν καταγράφηκε στο βίντεο και ονομάζεται Ερσέν Μπασάκ. Η Μπασάκ ξεκίνησε να επικοινωνεί με τον Αρπαπάι προτού εκείνος μετακομίσει στην Τουρκία. Αφού συναντήθηκαν τελικά από κοντά, οι Αρχές πιστεύουν ότι η ύποπτη ζήτησε τη βοήθεια δύο φίλων της, της Περτσικλί και της Ντεμιρ, για να παγιδεύσουν τον 57χρονο και να του αποσπάσουν χρήματα. Οι δύο γυναίκες γνώρισαν το θύμα τους σε ένα καφέ που ανήκει στην Μπασάκ, και έτσι ξεκίνησε ο ερωτικός δεσμός ανάμεσα στον Αρπαπάι και το «δόλωμα» της συμμορίας, τη 19χρονη νεαρή.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Περτσικλί και η Ντεμίρ έχουν συλληφθεί από την αστυνομία, η Μπασάκ έχει διαφύγει στη Γεωργία και οι δύο άνδρες της σπείρας βρίσκονται στην Κύπρο, με τις τουρκικές Αρχές να έχουν δρομολογήσει τις διαδικασίες για τη σύλληψη και την έκδοσή τους.

Δημοφιλέστερα

To Top