Αθλητισμός

Γιούργκεν Κλοπ: «Ήταν λάθος αυτό που είπα το 2016, αλλά δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει σήμερα»

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καϊσέδο από τη Μπράιτον στη Λίβερπουλ (αν και στην Αγγλία γράφουν ότι η Τσέλσι έχει μπει ξανά σφήνα) κι ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε σήμερα να απαντήσει αν ισχύει μια δήλωση που είχε κάνει το 2016.

Με αφορμή την επιστροφή του Πογκμπά από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι του ποσού των 105 εκατομμυρίων ευρώ ο, φρέσκος τότε στον πάγκο της Λίβερπουλ, Κλοπ που εκείνο το καλοκαίρι είχε ξοδέψει 75 εκατ. για 7 μεταγραφές είχε προβεί στην ακόλουθη δήλωση:

«Αν φέρεις έναν παίκτη για 100 εκατομμύρια λίρες και τραυματιστεί, τότε όλα πάνε… περίπατο. Την ημέρα που αυτή θα είναι η πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο (σ.σ. οι μεταγραφές άνω των 100 εκατ,), δεν θα είμαι στο χώρο. Πάντα θέλεις να έχεις τον καλύτερο, αλλά το χτίσιμο της ομάδας είναι απαραίτητο για να είσαι επιτυχημένος.
Άλλοι σύλλογοι μπορούν να βγουν και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα και να μαζέψουν κορυφαίους παίκτες. Εγώ θέλω να το κάνω διαφορετικά. Θα το έκανα διαφορετικά ακόμη και αν μπορούσα να ξοδέψω αυτά τα χρήματα».

Επτά χρόνια αργότερα η Λίβερπουλ έφτασε να προσφέρει 115 εκατ. ευρώ για τον Μόισες Καϊσέδο στη Μπράιτον και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει της επανέναρξης της Premier League οι ρεπόρτερ θύμισαν στον Γερμανό εκείνη την ατάκα του με τον ίδιο να απαντά:

«Αν μου αρέσει; (σ.σ. αυτή η νέα κατάσταση). Όχι! Αν αντιλήφθηκα ότι έκανα λάθος με αυτά που είπα το 2016; Ναι! Κι αν κάποιος θέλει να με πειράξει υπενθυμίζοντας ατάκες που είχα πει πριν από 6-7 χρόνια τότε κανένα πρόβλημα».

Δημοφιλέστερα

To Top