Αθλητισμός

Daily Mail: «Ανησυχία της UEFA για τον τελικό του Conference League μετά το φονικό ραντεβού οπαδών ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ»

Θέμα για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην «OPAP Arena» ανοίγει η Daily Mail. Σύμφωνα με τους Βρετανούς υπάρχει έντονη ανησυχία στην UEFA λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα οποία έχασε τη ζωή του ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης.

Μάλιστα το ρεπορτάζ των Άγγλων κάνει λόγο για «προσχεδιασμένο ραντεβού» και μάλιστα βασίζει αυτή την τοποθέτηση σε videos που κυκλοφορούν στο Twitter.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως «οι άσχημες σκηνές προκάλεσαν φόβους στην UEFA ότι ο χώρος μπορεί να μην είναι ασφαλής για τη φιλοξενία του τελικού της Conference League που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου».


mail

Θυμίζουμε πως στην ΑΕΚ έχουν τοποθετηθεί για αυτές τις εικασίες και είναι εξοργισμένοι από το γεγονός πως γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί ως ραντεβού η επιδρομή των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους κιτρινόμαυρους να κάνουν λόγο για «ύβρη στο νεκρό».

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο ραντεβού που θα έχει ο Αλεξάντερ Τσέφεριν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους ανθρώπους Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top