Αθλητισμός

Προκριματικά Champions League, Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός (22:00, Cosmote Sport 1) – Η ενδεκάδα των πρασίνων

Η ονειρεμένη εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης (9/8) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη με 1-0 κι ένα ισχνό προβάδισμα απέναντι στη Μαρσέιγ στη μάχη για το «εισιτήριο» των play off του Champions League και απόψε το βράδυ (15/8, 22:00, CosmoteSports 1HD) οι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη, αγωνιστική υπέρβασή τους με ένα αποτέλεσμα στο «Βελοντρόμ» που θα τους χαρίσει τη μεγάλη πρόκριση.

Σαφώς και η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν είναι εύκολη. Οι Γάλλοι παραμένουν το μεγάλο φαβορί στη σειρά, έχοντας ένα άκρως ποιοτικό (και πανάκριβο) ρόστερ και μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού 

Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Γέντβαϊ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Όμως από την άλλη πλευρά κι ο Παναθηναϊκός απέδειξε στον πρώτο αγώνα τους τη Λεωφόρο πως δεν έχει τίποτε να φοβηθεί απέναντι στη Μαρσέιγ, που έχει μεν πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όμως ακόμη δεν έχει φτάσει το βαθμό της ομοιογένειας που θέλει ο προπονητής της Μαρθελίνο Γκαρθία.

Στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Βέρμπιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος (κατηγορίας Elite) Μάικλ Όλιβερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στιούαρτ Μπερτ, Ντάνιελ Κουκ και 4ο τον Άγγλο Άντριου Μάντλεϊ. Στο VAR θα είναι ο Άγγλος Στιούαρτ Άτγουελ και AVAR ο Πίτερ Μπανκς.

Δημοφιλέστερα

To Top