Αθλητισμός

Μαρτίνεθ: «Πρέπει να γεφυρώσουμε κάποια πράγματα»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά τη Γκενκ και να πάρει την πρόκριση στα play-offs του Europa League αλλά και να εξασφαλίσει στη χειρότερη την παρουσία του στους ομίλους του Conference League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» και έδειξε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα αλλά και την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον κόσμο μας και σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Όπως γνωρίζαμε έτσι έγινε. Υπήρχαν στιγμές που υποφέραμε στο παιχνίδι. Για να προκριθείς πρέπει να ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές σου και να αντέχεις όταν ο αντίπαλος σε πιέζει».

Για τον Αλεξανδρόπουλο: «Συγχατηρτήρια σε όλη την ομάδα, σε όλους του παίκτες. Πραγματικά βοήθησε παρότι δεν είναι στο 100% της προετοιμασίας του. Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι για όλη την ομάδα, πρέπει να ισορροπήσουμε το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Είναι πολύ περισσότερα πράγματα, όχι μόνο η φυσική κατάσταση, να δεθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, γενικότερα πρέπει να γεφυρώσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές φορές την μπάλα. Δεν είχαμε την ένταση που θέλαμε. Στα τέσσερα ημίχρονα σε αυτόν τον γύρο η ομάδα ήταν στο 70%, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuv3vptg3i5d)

Δημοφιλέστερα

To Top