Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στράφι το σόου πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ – Η Νάσβιλ θα επιστρέψει πιο δυνατή

Στράφι πήγε η παράσταση που έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν τον τελικό της Νάσβιλ με την Ίντερ Μαϊάμι για το Λιγκ Καπ που έληξε με νίκη της ομάδας του Λιονέλ Μέσι στα πέναλτι.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας ποδοσφαίρου στην οποία είναι συνιδιοκτήτης.

Με μήνυμά του στο Instagram τα ξημερώματα της Κυριακής ο – χαμογελαστός στις φωτογραφίες – Αντετοκούνμπο έγραψε: «Δεν πετύχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά τι φανταστική ατμόσφαιρα. Η Νάσβιλ θα επιστρέψει πιο δυνατή και καλύτερη από ποτέ».

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Ο συνιδιοκτήτης της Νάσβιλ και σούπερ σταρ του NBA είχε στείλει νωρίτερα μήνυμα στον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του στην Ίντερ Μαϊάμι ενόψει του τελικού του Λιγκ Καπ.

Ο Γιάννης έφτασε στην πόλη του βόρειου Τενεσί με τον αδελφό του Κώστα και έστειλε το μήνυμά του στον Αργεντινό σταρ του ποδοσφαίρου : ” Είμαστε “Εδώ, Νάσβιλ! Ανυπομονώ να δω το παιχνίδι, θα είναι υπέροχο και η ατμόσφαιρα επίσης. Θα είναι η πρώτη φορά που φωνάζω εναντίον του Μέσι…».

Ο σταρ του ΝΒΑ, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο που τον άφησε εκτός Εθνικής για το Mundobasket, θέλησε να δείξει και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Μέσι με την παρέα του.

Αρχικά σκόραρε από μακριά σε κενή εστία και πανηγύρισε αλά Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δημοφιλέστερα

To Top