Αθλητισμός

Premier League, Άστον Βίλα – Έβερτον 4-0: «Ξέσπασε» πριν την επιστροφή της στην Ευρώπη – Δείτε τα γκολ

«Πάρτι» στο «Villa Park» με… καλεσμένη την Έβερτον! Η Άστον Βίλα έβγαλε αντίδραση μετά την «πεντάρα» της πρεμιέρας από τη Νιούκαστλ, διέλυσε τα «Toffees» με 4-0 στο πρώτο της εντός έδρας ματς της σεζόν και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στην τρέχουσα Premier League.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έκανε μια… δυνατή προπόνηση πριν το πρώτο της ευρωπαίκό ματς κόντρα στη Χιμπέρνιαν για τα play-offs του Conference League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18′ όταν ο Μπέιλι πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο ΜακΓκιν από κοντά νίκησε τον Πίκφορντ. Στο 22′ ο Άγγλος κίπερ ανέτρεψε τον Γουότκινς και ο Λουίζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε η Άστον Βίλα και στο δεύτερο μέρος. Στο 51′ ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Μπέιλι, έγινε εκτελεστής και με σουτ μέσα από την περιοχή «τελείωσε» το ματς. Στο 75′ μετά από λάθος σε… πλάγιο άουτ ο Ντουράν έκλεψε την μπάλα, πάτησε περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, περίπου 50 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Το μόνο πρόβλημα για τον Ουνάι Έμερι είναι πως ο Φιλίπε Κοουτίνιο αγωνίστηκε 20 λεπτά και αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Ντιν, Κας, Κονσά, Τόρες, ΜακΓκιν, Καμαρά, Λουίζ (63’ Τίλεμανς), Μπέιλι (63’ Κάρλος), Ντιαμπί (64’ Κοουτίνιο, 85’ Άρτσερ), Γουότκινς (74’ Ντουράν)

Έβερτον: Πίκφορντ, Γιανγκ, Πάτερσον, Κιν, Ταρκόβσκι, Πάτερσον, Γκέιγ (46’ Ντόμπιν), Ντουκουρέ (90+8′ Ονιανγκο), Γκάρνερ, Ονάνα, Ιβόμπι (50’ Μοπέ), Κάλβερτ Λιούιν (38’ Ντανζουμά)

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Δημοφιλέστερα

To Top