Οικονομία

Ενας κορυφαίος Ελληνας bartender σε ένα μαγικό μπαλκόνι της Σαντορίνης

Ταξιδεύει κατά κύριο λόγο με άξονα τη γαστρονομία και το κρασί. Επιλέγει πρώτα τα εστιατόρια και στη συνέχεια τον προορισμό. Θέλει να φέρει την ισορροπία ανάμεσα στο ποτό και το φαγητό. Τον συναντήσαμε στο Esperisma Bar Restaurant που δημιούργησε, με συνοδοιπόρους την Αρτεμις Αργυρού και τον Παναγιώτη Ιγγλέση, ιδιοκτήτες του Athina Luxury Suites, στα Φηρά της Σαντορίνης.

newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top