Ελλάδα

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Συγκλονιστικά βίντεο από την επέλαση της πυρκαγιάς

Δραματικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Ροδόπη, καθώς τα μέτωπα της φωτιάς καίνε ανεξέλεγκτα και η νύχτα αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη είναι πιο σοβαρή από οπουδήποτε αλλού αυτή τη στιγμή, καθώς σ εξέλιξη βρίσκεται εκκένωση τόσο του Πανεπιστημιακού όσο και του στρατιωτικού Νοσοκομείου της πόλης. Οι εικόνες που καταφτάνουν από το σημείο είναι συγκλονιστικές με ασθενείς να μεταφέρονται με τα φορεία και τα αμαξίδια εκτός των εγκαταστάσεων.

Η εικόνα από την Κίρκη, βόρεια της Αλεξανδρούπολης.


(23:50) Αυτή είναι η εικόνα από την Κίρκη, βόρεια της Αλεξανδρούπολης.

Στις 22.52 εστάλη μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους του οικισμού Παλινοστούντων Παλαγίας να κατευθυνθούν προς την Αλεξανδρούπολη, ενώ περίπου δύο ώρες νωρίτερα άρχισε η προληπτική εκκένωση του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης, προκειμένου να υπάρχει ετοιμότητα και διαθέσιμες κλίνες για περιστατικά που τυχόν μεταφερθούν, λόγω της φωτιάς.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuybx1otl1z5)

Εκατοντάδες κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και έχουν συγκεντρωθεί σε πλατείες. Στις 22:52 με 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι του οικισμού Παλινοστούντες Παλαγιάς να εκκενώσουν προς Αλεξανδρούπολη.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ (21:23) από την Παλαγία - Εκκενώνεται ο οικισμός

Δρυμός Κίρκης – Καίγεται απ΄ άκρη σε άκρη το δάσος βόρεια της Αλεξανδρούπολης


(23:20) Κίρκη - Δρυμός Κίρκης - Καίγεται απ΄ άκρη σε άκρη το δάσος βόρεια της Αλεξανδρούπολης.

Δημοφιλέστερα

To Top