Αθλητισμός

Αλμέιδα: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ, ο αντίπαλος το έκανε με την πρώτη ευκαιρία»

Στις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ και στο γεγονός ότι δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση της Αντβέρπ στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη του ματς στην Αμβέρσα

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στην Cosmote TV μετά την ήττα με 1-0 από την Αντβέρπ:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuze2s42pgd5)

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ και την ήττα: «Δόθηκε ένα παιχνίδι που αντιστοιχεί σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Το σχεδιάσαμε καλά. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος είναι γρήγορη και δυνατή ομάδα, καλή στις αντεπιθέσεις. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ. Ο αντίπαλος με την πρώτη ευκαιρία έκανε το γκολ και μετά όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες αμύνθηκε καλά».

Για το αν έλειψε το καθαρό μυαλό μετά την αποβολή της Αντβέρπ και αν οι παίκτες έβγαλαν κούραση: «Κάποιες στιγμές κάναμε αυτό που έπρεπε, σε κάποιες άλλες δεν παίρναμε τις σωστές αποφάσεις».

Για τις αρκετές σέντρες: «Ναι ίσως ήταν πολλές οι σέντρες και λίγα τα σουτ από μέση απόσταση».

Από την πλευρά του ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός, Ορμπελίν Πινέδα, κατέθεσε τις σκέψεις του μέσω των τηλεοπτικών δηλώσεών του μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Αντβέρπ με 1-0.

Μιλώντας μετά τον αγώνα ο Πινέδα επισήμανε στη COSMOTE TV για:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuze4bfj8b61)

Το τι δεν πήγε καλά: Πιστεύω ότι είδαμε όλοι πως όταν κάνεις πολλές ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις. Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία και σκόραρε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για τον επόμενο αγώνα.

Την εξέλιξη του αγώνα: Στο ποδόσφαιρο όποιος βάζει το γκολ νικά. Ίσως να μην παίρναμε τις σωστές αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Το εάν το πιστεύουν: Σίγουρα σκεφτόμαστε ότι έχουμε πίστη πως μπορούμε να γυρίσουμε το ματς. Την πίστη πως μπορούμε να το γυρίσουμε. Θα έχουμε στήριξη από τον κόσμο μας, τους φίλους μας και τις οικογένειές μας και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά. Το θέμα είναι να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες σε γκολ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top