Οικονομία

H περιζήτητη δουλειά που πληρώνει έως και 250 δολάρια την ώρα με τηλεργασία και δεν απαιτεί πτυχίο

Αυτή η περιζήτητη δουλειά ελεύθερου επαγγελματία για συγγραφή που προσφέρει δυνατότητες απομακρυσμένης απασχόλησης, προκύπτει από νέα έρευνα της Freelancer.com, η οποία διαπίστωσε ότι η δημιουργική γραφή είναι η πιο περιζήτητη δεξιότητα που οι εργοδότες προσλαμβάνουν στην πλατφόρμα της, βάσει ανάλυσης σχεδόν 300.000 θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, σύμφωνα με το CNBC.

«Ακόμα και καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες στρέφονται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία περιεχομένου, η ζήτηση για ανθρώπινους συγγραφείς που επεξεργάζονται χειρόγραφα, γράφουν αναρτήσεις σε ιστολόγια βελτιστοποιημένες για SEO και συντάσσουν σενάρια για δημιουργικά έργα έχει αυξηθεί από την αρχή του έτους», λέει ο Ματ Μπάρι, διευθύνων σύμβουλος της Freelancer.com.

«Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη τη δημιουργικότητα», λέει. «Είδαμε μια παρόμοια τάση να εμφανίζεται το πρώτο τρίμηνο του έτους, καθώς οι θέσεις εργασίας δημιουργικού σχεδιασμού ευημερούσαν παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον για τη γεννητική ΤΝ τριπλασιάστηκε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top