Αθλητισμός

Πλέι οφ Conference League, Χαρτς – ΠΑΟΚ (21:45, Novasports Prime)

Μετά την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκαν στα πρώτα ματς των play-offs του Champions League, είναι η σειρά του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ να αγωνιστούν κόντρα σε Τσουκαρίτσκι και Χαρτς για τα play-offs του Europa League και του Conference League αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην Σκωτία για να φιλοξενηθεί στην έδρα της Χαρτς (21:45, Novasports Prime), η οποία είναι το τελευταίο εμπόδιο ενόψει των ομίλων του Conference League.

Όπως είναι λογικό, όλα κινούνται γύρω από τον Μάγκομεντ Οζντόεφ ο οποίος τελικά δεν θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου λόγω της μη έκδοσης της βίζας για γραφειοκρατικά ζητήματα. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ έβγαλε και σχετική ανακοίνωση για το γεγονός ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες μίας από τις τελευταίες μεταγραφές του.

Από την άλλη στην αποστολή είναι κανονικά ο Τσιγγάρας που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Βέβαια το ίδιο δεν συνέβη με τον Αλί Σαμάτα αλλά και τον Φελίπε Σοάρες. Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Γιαξή, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακά , Μπράντον, Τζίμας.

HΧαρτς ανακοίνωσε πως έχουν εξαντληθεί όλα τα διαθέσιμα μαγικά… χαρτάκια για το ματς.

Δημοφιλέστερα

To Top