Αθλητισμός

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στους Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη

Τους Μίλτο Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη συνεχάρη η πολιτική ηγεσία με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με άλμα στα 8,52μ στην έκτη του προσπάθεια στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ο Γρεβενιώτης πρωταθλητής κέρδισε το χρυσό, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 35 χιλιόμετρα με χρόνο 2:43.22 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα βαδίστρια με μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κέρδισαν μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη. Σε ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, οι αθλητές μας, μας έκαναν υπερήφανους και αισιόδοξους.

Συγκεκριμένα ο κ.Μητσοτάκης αναφέρει στην ανάρτηση του:

“Θερμά συγχαρητήρια στον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου και στην «χάλκινη» Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, μας έκαναν για ακόμα μία φορά υπερήφανους και μας γέμισαν αισιοδοξία”.

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Μίλτο Τέντογλου για τη νέα χρυσή επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και από τον Νίκο Δένδια.

“Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης. Μια αχτίδα αισιοδοξίας σε μια δύσκολη συγκυρία, λόγω των πυρκαγιών στη χώρα μας”.

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο τουίτερ ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλίου από τον Μίλτο Τέντογλου στο αλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης.

Δημοφιλέστερα

To Top