Οικονομία

Δοκιμάζουμε τα 5 πιο εξελιγμένα και ακριβότερα καλλυντικά άμεσης δράσης

Οσο η κοσμητολογία εξελίσσεται, τόσο το όνειρο μιας νεανικής υγιούς επιδερμίδας έρχεται πιο κοντά στην πραγματικότητα. Μία ρουτίνα περιποίησης περιλαμβάνει διάφορα σημαντικά προϊόντα για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση, όμως υπάρχει ένα που θεωρείται υπερόπλο: ο ορός.

Η λεπτόρρευστη σύνθεσή του περιέχει δραστικές ουσίες που είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του δέρματος. Με υφή λοσιόν, τζελ ή λαδιού, έχει διαφορετική δράση από τις κρέμες. Στόχος του δεν είναι η ενυδάτωση, αλλά η μεταφορά των ενεργών συστατικών στα δερματικά κύτταρα. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να έχει «μεγάλα» μόρια νερού, όπως οι κρέμες, για να δράσει. Τα συστατικά του περιέχονται σε μικρότερα μόρια που μπορούν να διαπεράσουν την επιδερμίδα και ν’ απορροφηθούν καλύτερα από το δέρμα.

Ενώ λοιπόν ο ορός δεν προορίζεται για να ξεδιψάσει ή να θρέψει, αποτελεί το ιδανικό μέσο για να μεταφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου. Μπορούμε να τον φανταστούμε και ως ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο -αν και δεν μας χορταίνει- βοηθάει τον οργανισμό να ρυθμίζει καλύτερα τις λειτουργίες του. Η μεγάλη περιεκτικότητα του σέρουμ σε ενεργά συστατικά είναι και ο λόγος που αποτελεί το πιο πολυτελές προϊόν ομορφιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top