Αθλητισμός

Μαρτίνεθ: «Η ενσωμάτωση των νέων παικτών γίνεται τόσο καλά επειδή υπάρχει καλή ομαδικότητα»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ λίγη ώρα μετά το 4-0 του Ολυμπιακού σε βάρος του Ατρόμητου μίλησε για το τι εικόνα του άφησε η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ειδικότερα ο Ισπανός τεχνικός είπε για:

Τους Ντόι και Ρέτσο και το εάν είναι υποψήφιοι για βασικοί με τη Τσουκαρίτσκι: Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό και ολοκληρωμένο παιχνίδι. Με πολύ καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει παραπάνω γκολ. Δεν μου αρέσει να στεκόμαστε σε πρόσωπα. Και ο Ρέτσος με τον Φρέιρε είχαν πολύ καλή συνεργασία. Δεν έχει σημασία εάν είναι Έλληνες, Ισπανοί ή κάτι άλλο. Η ομάδα θα πρέπει να είναι δεμένη και όλοι να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είχαμε οργάνωση και καλή επικοινωνία. Η εμφάνιση οφείλεται σε όλη την ομάδα.

Την ενσωμάτωση των νέων παικτών και την αγωνιστική διαχείριση: Είναι ένας συνδυασμός. Σήμερα ξέραμε πως θα αντιμετωπίζαμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Μία ομάδα που ιστορικά μας δυσκολεύει πολύ και εσείς το ξέρετε καλύτερα από εμένα. Κάναμε ένα παιχνίδι όπως το θέλαμε. Οφείλεται στη συνοχή, την ομαδικότητα και την καλή δουλειά. Κάναμε ένα σερί μέσα σε λιγότερο από 3 ημέρες. Με παιχνίδια απαιτητικά στα οποία νικήσαμε. Η ενσωμάτωση των νέων παικτών γίνεται (τόσο καλά) επειδή υπάρχει καλή ομαδικότητα. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Να σας θυμίσω ότι είπα ξανά: να μην είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι μετά από νίκη ούτε πολύ απογοητευμένοι μετά από ένα κακό παιχνίδι.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv3n3my7gig1)

Νωρίτερα μιλώντας  στην «Cosmote TV» ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε τόσο στο αποτέλεσμα όσο και στους παίκτες που έπαιξαν.

«Πραγματικα σήμερα είδαμε αυτό που θέλαμε. Ήταν πολύ σημαντικό. Υπάρχει συνέπεια και επιμονή. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί με την προσπάθειά τους κάναμε κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.»

Για τον Έσε: «Πραγματικά χρειάζεται επιμονή για τους καινούργιους, Είμαστε οργανωμένη ομαδα και αυτό βοηθάει τον νέο παίκτη να προσαρμοστεί. Όταν ο νέος παίκτης βρίσκει μία οργανωμένη ομάδα το κάνει πιο εύκολο. Είμαστε σε πού καλύτερη φάση από ότι πριν 4 εβδομάδες. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην οργάνωση και τη συνοχή της ομάδας. Γενικότερα είναι πολύ σημαντική η απόδοση του Έσε, όμως είδαμε μία οργανωμένη επίθεση γενικά. Ο Μαντί ήταν επίσης πολύ καλός. Κρατήσαμε για ακόμη μία φορά το μηδέν στην άμυνα. Είχαμε ακυρωμένο γκολ και δοκάρι. Παίξαμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.»

Για το αν θα αποχωρήσει κάποιος παίκτης από την ομάδα: «Ένας προπονητής ποτέ δεν είναι ήρεμος μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Δεν κλείνουν όλες οι αγορές την ίδια ημερομηνία. Ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Κρατάω το αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο ματς. Η πιο σημαντική μεταγραφή είναι πάντα η ομάδα. Αυτό βοηθάει στο να προσαρμόζονται γρήγορα οι καινούργιοι παίκτες και να αντιμετωπίζουμε όποια προβλήματα υπάρχουν. Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε με ποιους θα καταλήξουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Κρατάμε το γεγονός πως είμαστε ομάδα».

Από την πλευρά του ο Κρις Κόλμαν ήταν απογοητευμένος από τον τρόπο που δέχθηκε τα γκολ η ομάδα του στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Ουαλός προπονητής του Ατρόμητου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού μετά το 4-0.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv3mi3j3cdwx)

Ο Κόλμαν επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου:

Τον αγώνα: Πήραμε ότι αξίζαμε και θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα για να είμαι ειλικρινής. Πήραμε ότι… δικαιούμασταν απέναντι σε πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είχε 4 ή 5 ματς στα πόδια του ενώ για εμάς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Φάνηκε η μεγάλη διαφορά. Κυριάρχησε απόλυτα ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο γκολ. Συνολικά είμαι απογοητευμένος από το πως μπήκαν τα γκολ του Ολυμπιακού. Δεν μπορούμε λοιπόν να έχουμε παράπονα από κάτι (εννοεί με βάση την εικόνα της ομάδας του).

Το τι είπε στην ανάπαυλα στους παίκτες του (και ενώ ανέφερε πως στην ελληνική Λίγκα δεν συγχωρούνται τα λάθη): Υπήρχε διαφορά στο κομμάτι της έντασης. Το στενάχωρο για εμάς ήταν το κομμάτι της πίστης. Αυτό είπα στα αποδυτήρια. Ότι φαινόταν να μην έχουμε πίστη στο να πάρουμε κάτι. Είχαμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Εάν είχαμε παίξει με τον Παναθηναϊκό θα ήταν πιο καλά τα πράγματα για εμάς.

Παίζαμε με έναν Ολυμπιακό που είναι καλύτερος από πέρυσι και έχει το momentum. Για εμάς ότι ήταν να πάει λάθος πήγε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Εύκολα μπορεί να βρεθείς σε 3-4 ματς χωρίς νίκη. Θαυμάζω πολύ τους παίκτες μου και έχουμε υπέροχα αποδυτήρια. Ίσως να μην τους πήγε το ματς πνευματικά και σωματικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και με 5-0 ή 6-0.

Δημοφιλέστερα

To Top