Ελλάδα

Καιρός: Στους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Πού αναμένονται τοπικές βροχές

Σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι ή καταιγίδες σε ορεινά τμήματα. Υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών για 10 περιοχές της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 35-37, στην Ήπειρο από 17 έως 36 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 18 έως 37-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 36-38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 34 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 21 έως 31-32 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σταδιακά δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ και τοπικά 5 μποφόρ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv3b6np8jibt)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Τη νύχτα στα βόρεια θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Δημοφιλέστερα

To Top