Ελλάδα

Κύπρος: Ρατσιστικό ξέσπασμα βίας χθες στη Λεμεσό με 13 συλλήψεις – Δείτε βίντεο

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε 13 άτομα για τα επεισόδια στη Λεμεσό, τα οποία τερματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Νεαροί κουκουλοφόροι, άφησαν πίσω τους σπασμένα και λεηλατημένα μαγαζιά που ανήκουν σε αλλοδαπούς, καμένα αυτοκίνητα και τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Posted by Φώτο Κόκος on Friday, September 1, 2023

Τα επεισόδια άρχισαν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας Ελληνοκυπρίων για το μεταναστευτικό. Παρά το ότι η αστυνομία γνώριζε για την εκδήλωση και είχε λάβει μέτρα δεν μπόρεσε να τα αποτρέψει και αυτά επεκτάθηκαν από την παραλία στο κέντρο της πόλης.

Η συμφωνία ήταν να μην βγάλω πρόσωπα οκ όλα καλά σε μια φάση τρέχουν πάνω μου κάτι μάγκες και φώναζαν αφριζαν καλύτερα γιατί βγάζεις βίντεο μου αρπάζουν την φωτογραφική και το τηλέφωνο μου έκοψαν το κολανι της φωτογραφικής μου κτύπησαν το φακό και μετά έτρεξα άλλοι που με ήξερα και μου τα έδωσαν πίσω ακόμα λέμε για τους Τούρκους!

Posted by Φώτο Κόκος on Friday, September 1, 2023

Οι ταραξίες, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ξύλα και λοστούς άρχισαν να κυνηγάνε αλλοδαπούς και να καταστρέφουν επιχειρήσεις που ανήκουν σε ξένους.

Πολίτες που βρισκόντουσαν στους δρόμους, απομακρύνθηκαν καθώς η κατάσταση έγινε επικίνδυνη με ρίψη μολότοφ και φωτιές σε κάδους σκουπιδιών.

Posted by Φώτο Κόκος on Friday, September 1, 2023

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, μετέβη εσπευσμένα στη Λεμεσό και προήδρευσε σύσκεψης με τους αξιωματικούς που είχαν αναλάβει την αστυνόμευση, η οποία εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ανεπαρκής.

Δημοφιλέστερα

To Top