Αθλητισμός

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντική νίκη πριν την διακοπή και μετά το ματς με Μπράγκα»

Στο πόσο σημαντική ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον τεχνικό των «πρασίνων» μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου να αναφέρει τα εξής:

Για τη νίκη σε μία έδρα που ο Παναθηναϊκός πάντα δυσκολεύεται και αν είναι από τις πιο σημαντικές νίκες επί ημερών του: «Δεν ξέρω αν είναι από τις πιο σημαντικές νίκες, αλλά είναι σίγουρα σημαντική γιατί είναι πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Δεδομένου ότι είχαμε σειρά ευρωπαϊκών ματς, με σωματική κόπωση και έντονα ψυχολογικά συναισθήματα επί 1,5 μήνα σε επίσημα ματς, έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση μετά την Μπράγκα και να προσαρμοστούμε στα απαιτητικά δεδομένα του πρωταθλήματος.

Για το πως είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Παραδοσιακά ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι δύσκολος αντίπαλος, όχι μόνο για μας, αλλά για όλους, γιατί είναι μία ομάδα οργανωμένη αμυντικά, που θα σε απειλήσει με αντεπιθέσεις και στημένα και ήταν ένα ματς όπως το περιμέναμε. Το θέμα για μας ήταν πόσο θα ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη».

Για τις αναγκαστικές αλλαγές: «Ο τραυματισμός του Βέρμπιτς στην προθέρμανση και οι δύο στη συνέχεια του Βαγιαννίδη και του Αιτόρ και ο βαθμός ετοιμότητας κάποιων παικτών, μας παρουσίασαν κάποια αβεβαιότητα και δυσκολίες, είχαμε αρκετά θέματα στη διάρκεια του ματς, αλλά είναι τεράστιας σημασίας η νίκη πριν τη διακοπή για να αναπροσαρμόσουμε τον εαυτό μας στα δεδομένα του πρωταθλήματος και τα ευρωπαϊκά ματς. Στα ελληνικά ματς πρέπει να υπερβάλεις εαυτόν γιατί είναι απαιτητικά.

Καλή συνέχεια στην ομάδα των Ιωαννίνων».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv9kzuv9y2pd)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top