Αθλητισμός

Το μήνυμα του Μαρινάκη στον κόσμο της Νότιγχαμ: «Είμαστε μια οικογένεια, μαζί μπορούμε να γίνουμε σπουδαίοι»

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε προ ημερών η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία πήρε το «διπλό» (1-0) κόντρα στην Τσέλσι, κεφαλαιοποιώντας το καλό της ξεκίνημα στη δεύτερη διαδοχική της σεζόν στην Premier League. Εν όψει αυτής, και με αφορμή το «κλείσιμο» του μεταγραφικού παραθύρου στην Αγγλία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, ευχαριστώντας τους για τη στήριξή τους και υπογραμμίζοντας τη συνεχή πρόοδο του συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμα του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ:
«Αγαπητοί υποστηρικτές,

Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει καλά με υγεία και καλή διάθεση μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και τη νίκη μας στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Καθώς ξεκινάμε μια νέα σεζόν, επιθύμισα να αναλογιστώ μαζί σας το ταξίδι μας μέχρι τώρα και να μοιραστώ μαζί τα απίστευτα βήματα που έχουμε κάνει ως σύλλογος κατά τη διάρκεια της σεζόν και της καλοκαιρινής περιόδου.

Πρώτα και κύρια, θέλω να εκφράσω τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την ακλόνητη πίστη και την παθιασμένη υποστήριξή σας. Είστε ο χτύπος της καρδιάς αυτού του συλλόγου και η αφοσίωση και η αγάπη σας για τη Φόρεστ είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις μεγάλες φιλοδοξίες μας.

Για όσους από εσάς είχατε την τύχη να είστε μαζί μας στο Στάμφορντ Μπριτζ το Σάββατο, ελπίζω, όπως και εμείς, να αισθανθήκατε ότι κάτι ξεχωριστό συνεχίζει να αναπτύσσεται μέσα στον σύλλογό μας.

Η νίκη μας δεν ήταν απλώς μια νίκη εκτός έδρας εναντίον μιας από τις καθιερωμένες ελίτ ομάδες της Premier League. Καθώς οι παίκτες και το προπονητικό μας επιτελείο πάλευαν μέχρι το τέλος και πανηγυρίσαμε στις εξέδρες, ένιωθα ότι ήμασταν κάτι περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα, μια οικογένεια.

Όταν μιλάμε για οικογένεια, σημαίνει περισσότερα από ένα σύνολο ατόμων που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα. Σε μια οικογένεια παλεύει ο ένας για τον άλλον, στηρίζει και αγαπάει ο ένας τον άλλον. Μια οικογένεια μένει ενωμένη όταν υπάρχουν λάθη, πονάει μαζί όταν κάποιος από εμάς θρηνεί και πανηγυρίζει μαζί όταν τα καταφέρνουμε. Η οικογένεια έχει ψυχή και συλλογικό χτύπο καρδιάς. Η οικογένεια μάς κάνει πιο δυνατούς μαζί, από το άθροισμα των μερών μας.

Από τους παίκτες στο γήπεδο μέχρι το προσωπικό στα παρασκήνια, από τους οπαδούς στις εξέδρες μέχρι τις κοινότητες που υπηρετούμε, όλους μας συνδέει ένας κοινός δεσμός, η αγάπη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μαζί, μοιραζόμαστε τα ψηλά και τα χαμηλά, τους θριάμβους και τις ανατροπές, και στεκόμαστε ως ένα στην επιδίωξή μας για την επιτυχία.

Δημοφιλέστερα

To Top