Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Έλληνας και με γκολάρα ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του βέλγικου ποδοσφαίρου – Δείτε βίντεο

Τις τρεις από τις καλύτερες εβδομάδες στα όσα χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο διανύει ο πιτσιρικάς Κωνταντίνος Καρέτσας, ο οποίος μετά την κατάκτηση του τίτλου του νεότερου ποδοσφαιριστή στην ιστορία του βέλγικου ποδοσφαίρου ο οποίος έχει συμμετοχή σε γκολ (ασίστ) έγινε και ο νεότερος παίκτης στην ιστορία που βρίσκει το βάθος της εστίας.

Και πώς το έκανε!

Ο 15χρονος παίκτης της Γιονγκ Γκενκ (δεύτερη ομάδα της Γκενκ) βρήκε λίγο χώρο εκτός περιοχής και με ένα τρομερό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του σε αυτό που θα έμελλε να είναι το τελικό σκορ (1-1), αφότου πρώτα άδειασε τον πρώτο του αντίπαλο με fent και τον δεύτερο με κλειστή ντρίμπλα.

Ο Καρέτσας είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο σίδερο. Μάλιστα την συγκεκριμένη ευκαιρία την έχασε με το αριστερό, ενώ το γκολ του προήλθε από σουτ με το δεξί.

Ο «Κος», που γεννήθηκε στο Βέλγιο από Βορειοελλαδίτες και προφανώς έχει διπλή υποκοότητα, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Απολαύστε το τρομερό γκολ του:

Δημοφιλέστερα

To Top