Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν διακοπές ρεύματος – Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν από την κακοκαιρία Daniel αρκετές περιοχές του νομού Μαγνησίας και των Σποράδων λόγω εκτεταμένων ζημιών που έχει υποστεί το δίκτυο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για την ενημέρωση των πολιτών εφιστά την προσοχή όλων στους κινδύνους που διατρέχουν από αγωγούς και κολόνες που βρίσκονται στο έδαφος.

Η Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Mε αφορμή την κακοκαιρία Daniel που πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας μας, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αυτή την ώρα συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης κυρίως στο Βόλο, στο Πήλιο και σε άλλες περιοχές του νομού Μαγνησίας καθώς και στις Σποράδες.

Η σφοδρή κακοκαιρία και οι πρωτοφανείς βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αυτών των περιοχών. Όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και των συνεργαζόμενων εταιριών βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή, αντιμετωπίζοντας ωστόσο πολύ μεγάλες δυσκολίες για την αποκατάσταση των ζημιών λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στις πληγείσες περιοχές.

Ο ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί όλους τους πολίτες να μην προσεγγίζουν σε καμία περίπτωση αγωγούς, κολόνες ή άλλα στοιχεία του Δικτύου τα οποία είτε βρίσκονται στο έδαφος είτε παρουσιάζουν εμφανείς ζημιές, αλλά να ειδοποιήσουν άμεσα τις βλάβες στο 800 400 4000 ή το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Δημοφιλέστερα

To Top