Ελλάδα

Κακοκαιρία «Daniel»: Έκκληση για αγνοούμενο στον Βόλο, τον πήρε το ποτάμι από την Αγία Αικατερίνη

Δραματική έκκληση για να βρεθεί ο 42χρονος που χάθηκε την Τρίτη το πρωί στον Βόλο απευθύνουν συγγενείς και φίλοι του μέσα από τα social media.

Σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, τον άτυχο άνδρα τον πήρε το ποτάμι από την Αγία Αικατερίνη που φτάνει ως την παραλία Ανάβρος.

Πρόκειται για τον 42χρονο, ο οποίος παρασύρθηκε με το αμάξι του από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαινε και ο γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.


facebook1

Όπως αναφέρουν στις αναρτήσεις ήδη από τον σύλλογο Χείρωνα οργανώνουν μικρές ομάδες για να ψάξουν κατά μήκος του χειμάρρου όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ενώ απευθύνουν έκκληση για βοήθεια από σκαπτικά.


facebook2

Ο πατέρας του αγνοούμενου, μιλώντας στο τοπικό ενημερωτικό site thenewspaper.gr, έκανε έκκληση στις Αρχες να βρεθεί το παιδί του.

«Δεν ψάχνουν σήμερα. Χθες μας βοήθησαν και έψαχναν. Τώρα ψάχνουμε εμείς, όλο μας το σόι μέσα στα ποτάμια να βρούμε κάτι. Αν δεν έρθει η ΕΜΑΚ να βοηθήσει δε θα βρεθεί, τώρα που το νερό έπεσε. Είναι ειδικοί», είπε ο μοιραίος πατέρας και συνέχισε: «Μόλις πέφτει η βροχή πηγαίνουμε εμείς και μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα. Δεν βρίσκουμε κανέναν να μας βοηθήσει. Θεωρείται ακόμα αγνοούμενος. Ήταν τόσο ορμητικά τα νερά που το τζιπ το έκανε σμπαράλια. Παρακαλώ το Λιμεναρχείο να ψάξει και στη θάλασσα, στην εκβολή του χειμάρρου Κραυσίδωνα. Να βγάλουν δύο σκάφη να ψάξουν μήπως τον βρούμε. Να βρούμε το παιδί μας, να βρούνε τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε».

Δημοφιλέστερα

To Top