Ελλάδα

Κακοκαιρία «Daniel»: Εκκενώθηκε το χωριό Κόμμα Λαμίας υπό τον φόβο να υπερχειλίσει ο Σπερχειός

Σε κατάσταση… εκκένωσης βρίσκεται το Κόμμα Λαμίας μετά από οδηγία της Πολιτικής Προστασίας μπρος στον φόβο να υπερχειλίσει ο Σπερχειός και να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα τις επόμενες ώρες από την κακοκαιρία «Daniel» που συνεχίζει και πλήττει την περιοχή.

Νύχτα αγωνίας αναμένεται να ζήσουν οι κάτοικοι που έλαβαν την εντολή να απομακρυνθούν από την οικεία τους με κατεύθυνση προς Λαμία και πιο συγκεκριμένα όσοι χρειαστεί να διανυκτερεύσουν στο Χαλκιοπούλειο.


131-1536x865

Στο κοινοτικό γραφείο του χωριού εκτός από τον πρόεδρο της Κοινότητας συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής αλλά και ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κώστας Μουστάκας όπως και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου τονίζοντας ότι αν χρειαστεί θα συνδράμει με μηχανήματα της εταιρείας του, αν ο μη γενοιτο δημιουργηθούν προβλήματα.


ete1-1024x640

Νέο μήνυμα από το 112 της Πολιτικής Προστασίας μετά τα μεσάνυχτα, μέσω του οποίου γνωστοποιήθηκε πως με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας ο αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ από Λαμία έως και Κατερίνη είναι κλειστός λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Δημοφιλέστερα

To Top