Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα από το 112 στους Σοφάδες Καρδίτσας – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης 19 επιβατών σε λεωφορείο

Η κακοκαιρία «Daniel» συνεχίζει για δεύτερη νύχτα να σαρώνει μεγάλο μέρος της χώρας. Τις τελευταίες ώρες σε καθεστώς συνεχούς καταιγίδας βρίσκονται τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα με την Πολιτική Προστασία να έχει εκδώσει μετά τα μεσάνυχτα τρία μηνύματα 112.

Αρχικά προειδοποίησε τους κατοίκους στην Πύλη των Τρικάλων να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Λίγο αργότερα ενημέρωσε πως ο αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ από Λαμία έως Κατερίνη είναι κλειστός.

⚠️ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

🆘 Με εντολή της @hellenicpolice κλειστός ο αυτοκινητόδρομος #ΠΑΘΕ από #Λαμία έως #Κατερίνη λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων@pyrosvestiki

— 112 Greece (@112Greece) September 6, 2023

\r\n”}” data-component=”Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.Twitter”>

Ακολούθησε ακόμα ένα μήνυμα του 112 στους Σοφάδες Καρδίτσας, προειδοποιώντας τους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων.

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης 19 επιβατών σε λεωφορείο στους Αγίους Θεοδώρους Καρδίτσας, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Σοβαρά προβλήματα από τη συνεχή βροχόπτωση προκλήθηκαν και στην Αττική, οπού χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από τη Λεωφόρο Μακροπούλου μια τετραμελής οικογένεια.

Δημοφιλέστερα

To Top