Ελλάδα

Blue Horizon: Το τελευταίο ακτοπλοϊκό «ταξίδι» του Αντώνη που δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά – Δείτε βίντεο

Για το τελευταίο ακτοπλοϊκό «ταξίδι» με προορισμό την Κρήτη ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης ο αδικοχαμένος Αντώνης Καρυώτης.

Η σορός του 36χρονου που δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο “Blue Horizon” επιστρέφει στην Κρήτη για το τελευταίο «αντίο».


Collage_Maker-08-Sep-2023-12-55-AM-8441

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Αντώνη το πρωί της Παρασκευής. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 π.μ.


Το τελευταίο ταξίδι του αδικοχαμένου Αντώνη

Η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη του.

Το βράδυ της Πέμπτης, οργανώθηκε νέα συγκέντρωση στο Ηράκλειο, αυτή τη φορά στην πλατεία Ελευθερίας. Με πολίτες να κατεβαίνουν ξανά στους δρόμους για να τιμήσουν με τη μνήμη του Αντώνη. Ο κόσμος κατευθύνθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου και άναψαν φαναράκια που αφέθηκαν στον ουρανό.


Φαναράκια στον ουρανό για τον Αντώνη που χάθηκε στη θάλασσα

Την ίδια ώρα ιδιαίτερα τεταμένο ήταν το κλίμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Σούδας για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη από μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon. Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω ακριβώς από τον καταπέλτη εισόδου του οχηματαγωγού επιβατηγού πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος το οποίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει για τον Πειραιά στις 22:00.

Δημοφιλέστερα

To Top