Αθλητισμός

Ζανέτι για το νέο Champions League: «Φαβορί για να ξαναπάρει είναι η Σίτι»

Στα νιάτα του είχε κερδίσει το Champions League, το 2010 με την Ίντερ, πλέον όμως υπηρετεί την ομάδα του Μιλάνου από το πόστο του αντιπροέδρου. 

Ο λόγος για τον Χαβιέρ Ζανέτι, τον Αργεντινό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μίλησε στην Marca για το νέο Champions League. 

«Η επέκταση του συμβολαίου του Ιντζάγκι δείχνει σταθερότητα, επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά του Ιντζάγκι. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στον τελικό αλλά η επιθυμία μας να το πετύχουμε δεν λείπει. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Αρχικά θα πρέπει να περάσουμε από τον όμιλο, που είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο Ζανέτι και πρόσθεσε:

«Ποιος είναι το φαβορί για το Champions League; Η Σίτι έχει ολοκληρωμένο ρόστερ και ούσα η τελευταία πρωταθλήτρια, θα προσπαθήσει ξανά για το τρόπαιο. Δεν ξεγράφω όμως τις μεγάλες ισπανικές ομάδες επειδή γνωρίζουν πολύ καλά αυτές τις διοργανώσεις και έχουν παράδοση. Ο Λαουτάρο αντιπροσωπεύει όλα αυτά που σημαίνει ένας σύλλογος όπως η Ίντερ. Είναι ένας επιθετικός που βελτιώνεται κάθε χρόνο», είπε κλείνοντας ο αντιπρόεδρος της Ίντερ.

Δημοφιλέστερα

To Top