Αθλητισμός

Σερβία: Φοβερή υποδοχή στην ομάδα μπάσκετ και στον Τζόκοβιτς στο Βελιγράδι – Έκλαψε ο Νόλε – Βίντεο

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το βράδυ της Τρίτης την κεντρική πλατεία του Βελιγραδίου για να υποδεχτούν και να αποθεώσουν την εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Οι Σέρβοι κατέκτησαν τη 2η θέση στο Μουντομπάσκετ αφού έχασαν στον τελικό από τους Γερμανούς ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε στη Νέα Υόρκη το US Open και έγραψε ιστορία αφού έφτασε τα 24 Grand Slam. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Telegraf Sport (@telegrafsport)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mozzart Sport (@mozzartsport)

Τα μέλη της ομάδας και ο Νόλε ήταν καλεσμένοι του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο οποίος αφού τους συνεχάρη ζήτησε από τους μπασκετμπολίστες να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, την ώρα μάλιστα που οι ΗΠΑ ετοιμάζουν ομαδάρα με επικεφαλής τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. 

Μετά το δείπνο και τις βραβεύσεις οι παίκτες βγήκαν στο μπαλκόνι για να αποθεώθουν από τον κόσμο. Ο Τζόκοβιτς λύγισε και άρχισε να κλαίει σαν παιδί. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mozzart Sport (@mozzartsport)

«Τρέμω, δεν ξέρω τι να πω, και θα έλεγα τόσα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους πρωταθλητές, τους μπασκετμπολίστες μας για την εκπληκτική τους επιτυχία, όχι μόνο φέτος, αλλά όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστώ που με δέχτηκαν να είμαι μέρος της γιορτής και να κάνουμε παρέα μαζί απόψε» είπε μεταξύ άλλων ο Νόλε και… πνίγηκε στις αγκαλιές τους. 

Δημοφιλέστερα

To Top