Διεθνή

NASA: Ιστορικής σημασία ανακοινώσεις για τα UFO – Δημοσιεύθηκαν τα ευρήματα μεγάλης έρευνας

Σε μία «ιστορικής σημασίας» ενημέρωση προχωρά από λεπτό προς λεπτό η NASA, αφού πρόκειται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα μιας σημαντικής έκθεσης σχετικά με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UAP), που είναι επίσης γνωστά ως UFO, ή ΑΤΙΑ στα ελληνικά.

Η παρουσίαση γίνεται στις 17:00 ώρα Ελλάδος, στην έδρα της NASA στην Ουάσιγκτον. Η ολοκληρωμένη έκθεση δημοσιεύθηκε online από τη NASA περίπου 30 λεπτά πριν την ανακοίνωση. Διαβάστε τα ευρήματα της έρευνα ΕΔΩ

Δείτε live τις ανακοινώσεις:


Unidentified Anomalous Phenomena Independent Study Report

Αυτή η έκθεση είναι το αποτέλεσμα της έρευνας μιας ανεξάρτητης επιτροπής, που απαρτίζεται από 16 επιστήμονες, αεροναυπηγούς και ειδικούς δεδομένων, με επικεφαλής τον αστροφυσικό David Spergel, και είχε την υποστήριξη της NASA από το 2022.

Ο στόχος της ομάδας ήταν να μελετήσει τα UAP με βάση την επιστήμη και να δημιουργήσει οδηγίες για το πώς να ενσωματώνουμε τα επιστημονικά εργαλεία και δεδομένα για μεγαλύτερη κατανόηση των UAP. Ο Daniel Evans, ανώτερος αξιωματούχος της NASA, επισήμανε προηγουμένως ότι η έκθεση θα διατίθεται δημοσίως σύμφωνα με τις αρχές της διαφάνειας και επιστημονικής ακεραιότητας του οργανισμού, ενθαρρύνοντας τον καθένα να την εξετάσει και να τη μελετήσει.

Δημοφιλέστερα

To Top