Ελλάδα

Καιρός: Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία την Παρασκευή

Αίθριο καιρό με θερμοκρασίες λίγο πιο πάνω από το κανονικό για την εποχή, αλλά και νεφώσεις και βροχές κατά τόπους προβλέπει για την Παρασκευή η ΕΜΥ.

Ο καιρός στη Θεσσαλία θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Στα βόρεια του νομού της Λάρισας υπάρχει μικρή πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.

Γενικότερα, αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, μετά το μεσημέρι, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές της, θα είναι λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 και στα νησιά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 Μποφόρ.

Δημοφιλέστερα

To Top