Αθλητισμός

Συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα στο Novasports!

Τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και οι συνδρομητές θα απολαύσουν μοναδικό θέαμα στο Novasports! Οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του UEFA Euro 2024 (5η & 6η αγωνιστική), στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League εκεί όπου δεσπόζει για την 4η αγωνιστική το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Άρης που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Παράλληλα, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν και τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος – Βόλος ΝΠΣ. Οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα πλαισιωθούν και με τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη καθώς και «Monday Football Club» με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο.


nova_superleague_programma

Ελληνικό ενδιαφέρον αποκτούν και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που απολαμβάνουν οι συνδρομητές αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports με τις αντιπάλους των ομάδων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA (Europa League και Conference League) να δίνουν αμφίρροπα παιχνίδια. Έτσι οι συνδρομητές θα απολαύσουν τους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον, Μαρσέιγ – Τουλούζ, Τβέντε – Άγιαξ (αντίπαλοι της ΑΕΚ οι Μπράιτον, Μαρσέιγ, Άγιαξ), Βιγιαρεάλ – Αλμερία, Ρεν – Λιλ (αντίπαλοι του Παναθηναϊκού οι Βιγιαρεάλ και Ρεν), Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι, Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ (αντίπαλοι του Ολυμπιακού οι Γουεστ Χαμ και Φράιμπουργκ) και Μπόχουμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (αντίπαλος του ΠΑΟΚ η Άιντραχτ).


nova_topgames

Φυσικά, όλη η Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο παίζει αποκλειστικά στο Novasports με όλους τους αγώνες LIVE, ενώ από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπάγερν – Λεβερκούζεν στη Bundesliga, οι αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης-Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα – Μπέτις στη LaLiga EA Sports, η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν-Νις στη Ligue 1 ενώ συναρπαστική δράση έχουμε και στα πρωταθλήματα της ολλανδικής Eredivisie, της βελγικής Jupiler Pro League, της γερμανικής 2.Bundesliga, της ισπανικής LaLiga Hypermotion καθώς και της ιταλικής και της βραζιλιάνικης Serie B.

Και όλα αυτά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο γήπεδο του Novasports σε μία σεζόν με περισσότερους από 3.500 LIVE αγώνες, από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις, με περισσότερα από 100 ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι!

Οι λάτρεις των σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και ONE Friday Fights 33, στις μαχητικές τέχνες καθώς και Davis Cup Finals, WTA 500 San Diego Open, WTA 250 Japan Open και WTA 1000 Guadalajara Open στο τένις.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (15-18/9) έχει ως εξής στο Novasports:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

15:30 Αγώνες πυγμαχίας ΟΝΕ Friday Fights 33 Novasports Prime σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

Δημοφιλέστερα

To Top