Ελλάδα

Οι δήμοι της Αττικής συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τους μαθητές της Θεσσαλίας

Την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας συνεχίζουν οι δήμοι της Αττικής. Έτσι, μετά την πρωτοβουλία συγκέντρωσης εμφιαλωμένων νερών και ειδών πρώτης ανάγκης, που οργάνωσε κάθε δήμος ξεχωριστά την εβδομάδα που πέρασε και ήδη οι πρώτες αποστολές έχουν φτάσει στον προορισμό τους, σήμερα Σάββατο (16/9) οργανώνουν όλοι μαζί ταυτόχρονα, συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές των πλημμυροπαθών περιοχών, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και με τη συνδρομή της Περιφέρειας.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στιλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους. Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα, αλλά σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, όσα σχολεία επιθυμούσαν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, τα συγκέντρωσαν, τα ετοίμασαν σε κούτες και θα τα παραδώσουν ανήμερα της δράσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα συνεχιστεί έως τις 4 το απόγευμα.

Τα σημεία συγκέντρωσης που έχει ορίσει ο κάθε δήμος της Αττικής είναι:

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Στο Δημαρχείο.

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Στο Δημαρχείο.

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Στο νέο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων.

Δήμος Αιγάλεω: Στο εμπορικό κέντρο River West (παράδρομος Λ. Κηφισού 98).

Δήμος Αλίμου: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Αριστοτέλους 25 & Αυξεντίου).

Δήμος Αμαρουσίου: Στο Δημαρχείο.

Δήμος Αχαρνών: Στα γραφεία της Κοινωνικής Πολιτικής, στο Δημαρχείο.

Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Στο Δημαρχείο.

Δημοφιλέστερα

To Top