Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σχεδόν 10.000 κόσμος βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο που φιλοξένησε αγώνα τένις για πρώτη φορά

Αν ήταν ένα οποιοδήποτε πρωινό Σαββάτου, όποιος περνούσε έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο θα αντίκριζε εκατοντάδες τουρίστες οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Στάδιο που φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες (το μακρινό 1996).

Το σημερινό πρωινό όμως δεν ήταν σαν όλα τα άλλα… Γιατί πέρα από τους τουρίστες (που θα υπάρχουν κάθε μέρα) βρέθηκαν και περίπου 10.000 Έλληνες φίλαθλοι προκειμένου να δουν για δεύτερη φορά από κοντά τον Στέφανο Τσιτσιπά και την εθνική ομάδα τένις να αγωνίζεται στο Davis Cup (με αντίπαλο τη Σλοβακία).


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvk6uf2i9m7t)

Η πρώτη ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν το κλειστό του ΟΑΚΑ μετατράπηκε από γήπεδο μπάσκετ σε γήπεδο τένις, με 15.000 κόσμου να δημιουργεί μια φανταστική ατμόσφαιρα και να δίνει τρομερές εικόνες για το άθλημα…


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqaoun9w3vnd)

Κι αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα όπου μπορεί ο κόσμος να ήταν λιγότερος, αλλά αυτό έχει να κάνει με την ημέρα, την ώρα (ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Κλέιν ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:00) και τις συνθήκες (πολύ ζέστη).

Ωστόσο η μεταμόρφωση του Σταδίου, το πολύχρωμο παζλ στις κερκίδες και ο απίστευτος παλμός που έδωσε ο κόσμος ήταν κάτι το μοναδικό.

Η απόλυτη ησυχία την ώρα που το ένα φορχαντ διαδέχονταν το άλλο μπακχαντ ήταν συγκλονιστική, όπως και το ξέσπασμα του κόσμου όταν ο Τσιτσιπάς λύγισε την αντίσταση του Σλοβάκου και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Δημοφιλέστερα

To Top