Αθλητισμός

Stoiximan Super League 1, Κηφισιά-Πανσερραϊκός (18:00, Cosmote Sport 1)

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, αφού δεν συνυπήρξαν ούτε την περσινή περίοδο στην δεύτερη κατηγορία, όπου ήταν σε διαφορετικό όμιλο.

Η Κηφισιά βρίσκεται στην παρθενική χρονιά της στη Super League, ενώ ο Πανσερραϊκός διανύει την 25η σεζόν της ιστορίας του στην κατηγορία.

Ο Πανσερραϊκός που βρέθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία το 1965-66 έχει αναμετρηθεί με τις 52 από τις υπόλοιπες 69 ομάδες που έχουν συμμετάσχει στην Super League/Α’ Εθνική. Η Κηφισιά θα είναι η 53η αντίπαλος του στο πρωτάθλημα και η τελευταία φορά που η ομάδα των Σερρών βρέθηκε μπροστά σε “νέο” αντίπαλο ήταν το 2010-11 που είχε συναντήσει την Κέρκυρα.

Στην αμέσως προηγούμενη παρουσία του στην Super League, το 2008-09 είχε αναμετρηθεί με τις περισσότερους “νέους” αντιπάλους, αφού εκείνη τη σεζόν αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Αστέρα Τρίπολης, τον Θρασύβουλο, τον Πανθρακικό και τον Εργοτέλη.

Ο Πανσερραϊκός δεν έχει συνυπάρξει με τον Εθνικό Αστέρα στην Super League/Α’ Εθνική και έτσι δεν έχει αγωνιστεί σε επίπεδο κορυφαίας κατηγορίας στο γήπεδο της Καισαριανής. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε εκεί ήταν στις 13 Νοεμβρίου 2011 για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, όπου επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Αστέρα.

Η Κηφισιά χρησιμοποίησε για τελευταία φορά το γήπεδο της Καισαριανής ως έδρα στις 28 Νοεμβρίου 2022 στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα, όπου επικράτησε με 2-0. Στην πρώτη αναμέτρηση της για την Stoiximan Super League είχε χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Λαμίας και επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου στην πρώτη νίκη της ιστορίας της στην κατηγορία.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: –

Δημοφιλέστερα

To Top