Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 89-77: Κέρδισε και άφησε υποσχέσεις!

Σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να προηγείται με +10 πόντους διαφορά (14-4) πριν συμπληρωθούν καλά-καλά πέντε λεπτά αγώνα.

Μάλιστα είχε πολύ καλύτερα ποσοστά έξω από τη γραμμή των 6.75 μέτρων, με τον Αταμάν να ξεκινάει το ματς με διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με την 1η αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρ.

Ο Σλούκας συνέχισε να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, ο Λεσόρ ήταν και πάλι εντυπωσιακός ενώ «εγγύηση» ήταν για ένα ακόμη ματς ο Μάριους Γκριγκόνις. Κι όλα αυτά την ώρα που ο Ντίνος Μήτογλου παρουσίαζε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το «πράσινο» ντεμπούτο του.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvl9oegc30u9)

Κυριαρχία Λεσόρ
Οι «πράσινοι» είχαν ελέγξει απόλυτα το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο και είχαν προβάδισμα με +6 πόντους (24-18). Η Μακάμπι τα πήγε καλύτερα στο επιθετικό της ριμπάουντ, το οποίο ήταν και το «όπλο» της σε αυτό το διάστημα.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvlauidcxhep)

Κάποια ξέσπασμα του Μπόλντγουιν έφεραν την «ομάδα του λαού» σε απόσταση μίας κατοχής ωστόσο η άμυνα του Παναθηναϊκού είχε πάρει πολύ καλό βαθμό (σ.σ. ο Χουάντσο είχε 3 κλεψίματα στο α’ ημίχρονο) και έδωσε την ευκαιρία για (πιο) εύκολο σκορ στην επίθεση.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvlajfjc9l2p)

Ο Ματίας Λεσόρ κυριαρχούσε στη ρακέτα της Μακάμπι (σ.σ. (12π., στο α’ μέρος), με τους «πράσινους» να κλείνουν το ημίχρονο στο +10 (46-36) έχοντας 9/16 δίποντα και 6/13 τρίποντα. Αντίθετα οι Ισραηλινοί είχαν μετρήσει 13/21 δίποντα και μόλις 1/8 τρίποντα ωστόσο είχαν ανανεώσει επτά φορές τις επιθέσεις τους.

Δημοφιλέστερα

To Top