Αθλητισμός

Σάκκαρη: Χωρίς απώλειες στις «16» της Γουαδαλαχάρα η Μαρία, 2-0 την Χάντερ

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στην φάση των «16» στο 1000αρι τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Αν και δυσκολεύτηκε στο δεύτερο σετ, έκαμψε την αντίσταση της Στορμ Χάντερ με 2-0 σετ (6-2, 6-4 σε 1 ώρα και 19 λεπτά) και τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Γκιόργκι στον επόμενο γύρο.

Απόλυτη κυριαρχία της Σάκκαρη και εύκολο 1-0

Το τέλειο ξεκίνημα έκανε η Σάκκαρη καθώς κράτησε πολύ εύκολα το σερβίς της και έφτασε σε break αμέσως μετά, ασκώντας πίεση στο μπάκχαντ της Χάντερ. Με love game έφτασε στο 3-0, στο πρώτο change του αγώνα με 12-2 πόντους συνολικά.

Η Χάντερ έσβησε break point στη συνέχεια και αντί για 4-0, μείωσε σε 3-1, ανοίγοντας λογαριασμό στο ματς, όμως η Μαρία έφτασε πολύ άνετα στο 4-1. Με σαφή βελτίωση στο σερβίς της, η Χάντερ μείωσε σε 4-2, ενώ από δύο απροσεξίες της Μαρίας έφτασε για πρώτη φορά σε break point στο ματς.

Το σερβίς της Σάκκαρη διόρθωσε τα πράγματα και ήρθε το 5-2, για να ακολουθήσει ένα άνετο break με μηδέν και να κλείσει το πρώτο σετ σε 35 λεπτά.

Το γύρισε την κατάλληλη στιγμή και πέρασε στις «16» η Σάκκαρη

Η Σάκκαρη σέρβιρε πρώτη στο δεύτερο σετ, αλλά μπήκε νωθρά και έκανε εύκολα λάθη για να δώσει break στην αντίπαλό της. Η Χάντερ υπερασπίστηκε το σερβίς της, αφού η Μαρία δεν βρήκε επιστροφές, ενώ έφτασε μία ανάσα από το 3-0, αλλά το break point που είχε, σβήστηκε με άσο από την Σάκκαρη, που τελικά μείωσε σε 2-1 με έναν ακόμη άσο και έναν winner.

Με άσο η Χάντερ έκανε το 3-1 αν και βρέθηκε πίσω με 0-30, με την Σάκκαρη σε ένα κρίσιμο game για την έκβαση του σετ, να κρατά εύκολα το σερβίς της για να μειώσει σε 3-2.

Δεν άλλαξε τίποτα στα επόμενα δύο games, αφού αμφότερες με «όπλο» το σερβίς απέφυγαν το break και η Χάντερ εξακολουθούσε να έχει το προβάδισμα με 4-3, πηγαίνοντας στο σερβίς.

Εκεί… εμφανίστηκε η γνωστή καλή Σάκκαρη. Με love game έκανε το break και ισοφάρισε σε 4-4, για να ακολουθήσει ένα εύκολο service game που την έφερε μπροστά με 5-4. Αμέσως μετά έκλεισε και το ματς η Μαρία με το 4ο break της.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top